Man fullkomligen överfalls av recept med svamp, frukt, bär, rotfrukter och annat som skördas den här tiden på året så jag är väl inte sämre än att jag kan komma med ett bidrag jag också
En snabblagad favorit…ännuen sås som man hinner göra klart medansspaghettin kokar. Krydda med salt, peppar ochlitecitronsaftoch när spagehttin kokat färdigt, häll över deni stekpannan medlite av kokvattnet
400 g spaghetti 200 g kantareller 200 g rödgul trumpetsvamp 0,5 gul lök, finhackad 4 klyfta vitlök, tunt skivade 1 dl vispgrädde 30 g rucolasallad 1 dl parmesanost, nyriven 1 citron, rivet skal från olja, tillstekning smör, tillstekning salt svartpeppar
Det blev såklart en väldans massa annat om svamp när jag letade efter hur jag skulle kunna göra medsvampen jag plockar än att bara steka deni smör och kryddor och sedan frysa in
Jag var sugen på torskfiléoch jag stekte torskfiléntillsammansmed de goda kantarellerna. Stek fiskeni smör, lägg i kantarellerna och stek litetillsfisken får enfin stekyta
Koka upp broccolinoch panera torskenmed sesamfrö samt salt ochcitronpeppar. Börja med att skala och dela pumpan tillmindrebitar, koka upp med salt tills de är mjuka
Pajdeg innehåller mycket fett ochvitt mjöl, äggstanningen bygger på gräddmjölk eller bara grädde, ifyllningen har man ost med hög fetthalt och många gånger innehållerpajenäven bacon eller liknande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.