Spagetti med linsbolognese
www.ica.se
www.ica.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Så här gör du Close Bra att veta när du ändrar antalet portioner Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras. Bolognese: Skala lök, vitlök, morötter och rotselleri. Hacka lök och vitlök, riv morötterna och sellerin grovt. Bryn grönsakerna i olivoljan i en gryta. Rör ner tomatpuré och kryddor och låt det fräsa med någon minut. Tillsätt tomater (krossa dem lätt), linser, buljongtärningar, soja och vatten. Koka sakta ca 20 minuter. Smaka av med salt och peppar. Strimla basilikan och rör ner innan servering. Pasta: Koka spaghettin enligt anvisningen på förpackningen. Sallad: Skala löken, skiva den och tomaterna. Blanda tomater och lök med rucolan. Servera spaghettin med linsbolognese och sallad. För alla Kontrollera ingrediensförteckningen på buljongen.
  • Fri från mjölkprotein och laktos.
  • Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
  • Gör äggfri: välj äggfri pasta.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.