Och det här gäller både boenden som drivs privat och de som drivs i kommunal regi. Och hur ORKAR ni - som faktiskt jobbar nära och i verkligheten - med alla besparingar och nedskärningar
Jag älskar att exprimentera med olika brödsorter, och det här är den senaste innovationen, ett riktigt näringsmaxat bröd - glutenfritt förstås - med en massa go´a ingredienser i form av bra fettsyror, viktiga mineraler, vitaminer och fibrer
Det här brödet bakar jag ofta nu när jag vill ha ett gott och lättbakat bröd. Det här receptet utgår från det vanliga formbröd som finns på Sempers Fin Mix- förpackning
Jaja, ni får väl tycka det, men jag har hittat ett som jag tycker fungerar, och sedan varierar jag innehållet med olika mjöl, frön, nötter, bärpulver och frukter
Det har varit väldigt roligt att få vara med och bidra med recept till ett riktigt hälsocafé, som bara serverar glutenfrittoch sockerfritt bröd, bakverk och lunchrätter
Då det är både glutenfrittoch mjölkfritt passar det många, du kan variera smaksättningen med t ex brödkryddor och pomeransskal eller soltorkade tomater och örter
Jag gjorde några små justeringar och nästa år ska jag ha i mer kryddor, dom var lite tama i smaken faktiskt, så om du föredrar kryddiga så bör du plussa på lite på dom måtten
Det här glutenfria formbrödet är verkligen ett bröd som i alla fall min mage mår bra av, och som hjälper till att kicka igång den när den någon gång emellanåt sätter sig på tvären
Att använda majsmjöl gör brödet glutenfrittoch kan därför ätas av alla. Använd de frön du har hemma och byt gärna ut mot något annat för att variera smaken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.