Sour – ljust vete- och glutenfritt formbröd
Bak & Mat för alla
Bak & Mat för alla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1/2 dl mjölmix och ca
  • 2 dl ljummet vatten
  • 650 g vatten
  • 1/2 msk fiberhusk
  • 120 g surdeg (så här satte jag min)
  • 1/2 dl havregurt
  • 2/3 pkt jäst (ca 30 g)
  • 200 g Mixwells sojafria, naturligt glutenfria och mjölkfria basmjöl
  • 250 g provenas blåa havremjöl (ta bovete eller durramjöl om du inte tål havre)
  • 200-250 Ljus mjölmix (jag använde Schärs Mix C)
  • 1/2 msk sirap
  • 1 msk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.