Är ju så himla gott medkokos, och jag har och är fortfarande väldigt svag för kokos i olika former. Så är ju perfekt med Lchf man kan dricka det, äta det och gå ner i vikt, plus det mjukar upp tarmar så det glider ut som i en rutschkana, haha (för mycket info,
Servera medbär, riven kokosoch vispad sojagrädde. Mixa havregryn till ett mjöl med stavmixer. Tillsätt bananer, ägg, bakpulver, vaniljpulver, honung, saffran och salt
Grovhacka bärenoch häll ner dem med. Därför tänkte jag dela med mig av receptet till er nu. Smält kokosoljanoch häll ner den och honung i granola mixen
Blanda ihop riven kokosmed honung och lite kokosmjölk. Så skönt med sånna helger ibland. Jag gjorde även dessa, riktigt goda kokosoch chokladbars, gjorda på enbart bra ingredienser, vilket känns bra
Bakade lite härligt krispiga småkakor med smak av apelsin ochkokos. Som sötningsmedel, strö finns tex Hermesetas som funkar fint att baka medoch vill man hellre använda naturligt sötningsmedel, vilket jag hellre väljer om jag måste använda sötningsmedel, så finns det Stevia och Agavesirap
Blanda kokosenmed vaniljsocker och kanel. Kokosoljan är ganska fast i konsistensen, men ställ den i en skål med varmt vatten så blir den snabbt flytande
Fröknäcke medkokos. Rör samman torra ingredienser, blanda ner vattnet och rör tills smeten är lagom tjock för att breda ut på två bakplåtspappersklädda plåtar
Toppa med valfria färska bär Gluten- och sockerfri chokladtårta med färska bär. Vet man att någon av gästerna på ett kalas är glutenintolerant så är det ju roligt att kunna bjuda på en tårta som alla gäster kan äta och på så vis slippa baka två tårtor, eller be personen som inte kan äta gluten att ta med eget fikabröd
Dekorera med grädde och färska bär. Tillsätt den kondenserade mjölken ochbären. Färska bär. Häll smeten i formen och lägg den andra marängbotten ovanpå
Sommartid innebär att det är frukt- ochbärtidoch det gäller att ta tillfället i akt att njuta av de frukter ochbär som är mogna just nu, färska eller tillagade i goda efterrätter
I med vatten, kokosmjölkoch buljong. Hade jag gjort om de hade jag tagit dubbelt så mycket ingefära och hälften så mycket chili, och toppat med färsk koriander
I frysen har vi det senaste halvåret haft juicen från konserverad ananas infryst i burkar och nu när det äntligen blev riktig sommar passade jag på att göra en fruktig sorbet på den, lite fryst mango och några nektariner som var så där perfekt övermogna och fulla med smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.