Soppnazistens mexican chicken chili
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • ½ kg kycklingbröstfilé (ungefär 4 filéer)
  • 1 msk olja
  • oliv
  • 3 l vatten
  • 4 ¾ dl hönsbuljong
  • 1 ¼ dl passerade tomater
  • 1 potatis
  • skalad och tärnad
  • 1 gul lök
  • grovhackad
  • 2 ½ dl majskorn
  • frysta
  • ½ morot
  • skivad
  • 1 selleristjälk
  • tärnad
  • 2 ½ dl krossade tomater från burk
  • 425 g kidneybönor från burk
  • ½ dl pimiento
  • konserverad och tärnad
  • 1 jalapeñofrukt
  • ½ dl persilja
  • färsk och grovskuren
  • 1 vitlöksklyfta
  • pressad
  • 1 ½ tsk chilipulver
  • 1 tsk spiskummin
  • malen
  • ¼ tsk salt
  • 1 krm cayenne
  • 1 tsk basilika
  • torkad
  • 1 tsk oregano
  • torkad
  •  
  • Vid sidan
  • Crème fraiche
  • Persilja
  • färsk och finhackad
  • Riven cheddarost (valfritt)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.