Fyll din Stand ‘N’ Stuff tortilla med din fajitakryddade kyckling och toppa med fräscha tärnade tomater, strimlad sallad, tacosalsan och riven ost – sedan är det bara att äta och njuta
När jag lagar såsen lagar jag alltid dubbel sats, tar lika lång tid och sedan kan man frysa den till nästa gång man är sugen på Pulledchicken eller pulled pork
Den här kycklinggryta blir full av härliga smaker från Medelhavet. Jag lagade den i slow cookern, Crock Pot men den går självklart att göra i vanlig gryta på spisen
Valfria tillbehör till middagen betydde för vår del sedvanliga tacotillbehör så som tomater, majs, sallad, bönor och ett gäng grönsaker till, guacamole, nachochips och tortillas
6 1 1/2 kg kycklingben 1 1/2 msk maizena majsstärkelse 3/4 dl sweet chilisås 3/4 dl finriven ingefära 3 msk japansk soja 1 1/2 tsk salt flingsalt att strö över koriander till garnering Lägg till i inköpslistan
Lägg även tomater, paprika och chili i formen. Ta sedan upp chili, paprika, tomat och vitlök och kör allt inklusive vätskan med stavmixer till en slät sås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.