att inte vispa grädden för hårt, att vända ihop moussen försiktigt och framförallt, ha lite tålamod. Man ska dock inte bli skrämd av att testa, har man gjort det en gång så är det inga konstigheter gången efter
Så ända in i hoppsan god, och jag harhaft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka. Japp först var jag tvungen att provbaka godsaken och sen ha det förskräckligt tunga och ansvarsfyllda uppdraget att vara testpanel
Långkok är något som har blivit väldigt populärt de senaste åren och jag märker att de recept jag har gjort har blivit väldigt populär den senaste tiden
Utav detta blev det en stark gryta, till och med sonen tyckte att den var stark… då var den det. Nu är det lördag och jag skall komma på ett recept, skulle helst ha velat grilla men det är fortfarande kallt och när vi grillar vill vi sitta ute och äta
Idag har det varit full fart, harhaft med mig Millian på Matmässa. Vi var väldigt mätta när vi gick därifrån, Millian hann att smaka på mycket mera än jag gjorde
Charlotte Gawell. Använd en rund 2-litersform eller 8 portions- suffléformar. DAG 1. Glasering. Koka socker, citronsaft (10g) och vatten till en guldgul karamell som börjar ryka lite
Nu har vi kört repriser på vädret länge nu, men visst är det skönt. Just nu så sitter vi och slappar i skuggan och M&M dricker läskande dryck och jag och L tar oss något annat gott att dricka… kan man ha det bättre
Har fortfarande ambitionen att åtminstone en dag i veckan äta vegetariskt, och idag delar jag med mig av ett recept som gick hem hos alla här i familjen
Vilken underbar dag det har varit idag, rena sommardagen. Vi har fixat i växthuset och pysslat om blommorna, citronträdet och apelsinträdet har växt jättemycket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.