Så har halva köket påbörjat sin semester, det är Anki tillhör ledighetskommittén frånoch med i dag medan Håkan jobbar på fram till i morgon, torsdag, för att sedan gör sin fru sällskap
Kryddad runt om var den med salt, svartpeppar och timjan. Rödvinssåsen var av skedätarslaget och den gräddkokta kålen ska vi snarast möjligt ge oss på igen och då försöka ge den en liten annan prägel
Under semestern när man har som mest tid kan det nästan verka lite motsägelsefullt att vilja att matlagningen ska vara snabb och enkel, men att vara ute i solsken och må gott både ger och tar på krafterna
Det här receptet hittade jag hos Krille på Nu kokar jag, en underbart god och somrig paj med rabarber, jordgubbar och vit choklad, som jag gjorde och tog med mig till årets påskfirande
Superfräsch och härlig vattenmelonsallad med en mör smakrik kyckling. Lägg kycklingen i en påse och häll över alla ingredienser till marinaden (har tyvärr inga exakta mått så freestyla lite)
Jag vet inte vad det är med mig och asiatisk mat, men det känns som om det är jag på något sätt. I löööv thaimat, sushi och annat japansk, kinabufféer, vietnamesiskt, mongoliskt
Blanda mjöl, havregryn bakpulver, socker och salt i en bunke. Skär smöret i bitar och blanda ner det. Blanda ner havredryck eller mjölk och rör ihop till en deg, sluta när du kan kan forma till en deg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.