Servera med kokt eller pressad potatis och lättkokta morötter och gurka i strimlor. Garnera med örter. Tina och dela filéerna på längden och rulla eller vik ihop dom
Servera med kokt eller pressad potatis och lättkokta morötter och gurka i strimlor. Garnera med örter. Tina och dela filéerna på längden och rulla eller vik ihop dom
Till det grillade är det alltid gott med en god potatissallad. Potatissallad med dill och vitlök. Blanda potatisen med sardeller, vitlök, persilja, dill lök och sallat
Men vilket underbart väder vi har haft i veckan, sommaren kom verkligen med besked. Idag har de dock regnat men det känns faktiskt bara skönt att få en mellandag och mysa inne och pyssla med sånt som man har lagt åt sidan när man hellre har velat njuta av det fina vädret
Salta och fyll fisken/fiskarna med purjolök och hälften av det kryddgröna. Täck med folie. Pensla fisken med smält fett och strö över resten av det kryddgröna
Kryddgrönt. Häll över ostsåsen och toppa med riven ost. Garnera medkryddgrönt och kvisttomater som saltas och pepprats lätt samt penslats med olja och gratineras på bakpapper i 180 grader varm ugn 20-25 minuter 4 kycklingfiléer
Garnera medkryddgrönt, till exempel dill eller färsk oregano eller timjan. Den här kvällen var dom däremot helt magiska så det får nog allt bli en tradition med kräftskiva hos Finn/Mossbergs ändå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.