Vi trotsar vintervädret - Sommarlax!
Fröken Dills kök
Fröken Dills kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Grillad lax på spenat-zuccinibädd med rökt vitvinsås, 4 port
  • 4 portionsbitar laxfilé
  • någon tesked Santa Maria chipotlepasta utrörd med olja till önskad styrka
  •  
  • såsen
  • 1 liten gul lök, hackad
  • 50 g hackad purjolök
  • 1/2 krm torkad timjan
  • 1/2 lagerblad 4 dl vitt vin
  • 1 dl fiskfond
  • salt och peppar
  • 1-2 droppar Liquid smoke
  • 4 dl grädde
  •  
  • grönsaksbädden
  • 1 kvist färsk dragon
  • 100 g gul zuccini, grovt strimlad
  • 100 g färsk bladspenat
  • 4 shalottenlökar, i klyftor
  • 1 msk smör
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.