Där kompenserades verkligen att vi varken har höst- eller sportlov. Fyllning - Apelsinchokladkräm. Därför vill jag nu bara att skolan ska börja igen, så att man kan komma igång lite igen
Började vi experimentera lite med matfotograferingen, ingredienserna är faktiskt ibland vackrare att titta på än det färdiga resultatet - hur gott det än smakar
Förra året åt vi Mårten gås - meny på Djuret. Det var något film-overkligt över de där bubblorna. Mich kom på att det blivit lite tradition att äta något fågelaktigt när vi har årsjubileum
När vi var alldeles nya som matbloggare så skrev vi om ett recept på den absolut godaste citronsorbeten som vi smakat och nu tycker vi att receptet förtjänar både en återbloggning och ett foto
Men det är just vad som hände det här jättestora vete- och kornbrödet. På morgonenSkrapa ut degen på ett mjölat bakbord, dra ut den till en kvadrat och vik sedan ihop den till ett paket
Låt dem stå upp-o-ned och torka lite. så kan jag bjuda på en drink på vit glögg. Vi använde Dufvenkrooks vita Hjortronglögg, men vill man inte ha så stark drink kan man ta lättglögg
Jag vet att jag har bloggat om såväl hamburgare som om coleslaw tidigare , men den coleslaw vi gjorde lördags i kväll slog alla tidigare med hästlängder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.