Sojagravad lax med misohovmästarsås
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400-500 g lax, benfri laxloin (ASC-certifierad) 2 dl japansk soja 2 dl mirin 1 msk sesamolja (kallpressad)
  • 1 Vintersallad200 g brysselkål 100 g rödkål (färsk) 100 g grönkål 1 äpple (svenskt) 1 blodapelsin 20 g dill 3 msk risvinäger 2 msk rostade sesamfrön 1 msk honung 1 blad nori
  • 1 Nordisk-japansk hovmästarsås1 msk dijonsenap 1 msk skånsk senap (grov) 0,5 msk honung 1,25 dl rapsolja 1 msk japansk soja 1 krm snabbkaffepulver 20 g dill, finskuren

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.