Saftig sockerkakamed tesmak. Den här saftiga sockerkakan innehåller både pulveriserade teblad och en skvätt bryggt earl grey-te och smakar alldeles … alldeles … underbart
) Men för att ägna mig åt kakan på bilden ovan, så är den som en sockerkakamed plusmeny. Det har inte blivit mycket tid över till att äta sockerkaka, helt enkelt
Tillsätt tillsist vallmofrönaoch blanda allting noga, återigen med en sked. Och hemma stod NoGii Whey & Quinoa Protein från Nordic Athletes och väntade på att provbakas med
Riv och pressa citronenoch blanda med florsocker till bar konsistens eller använd citron på flaska. Smaksätt med ingefäran beroende på hur mycket du vill att den ska smaka
Smält smöret och ha citrusjuicen i kastrullen, blanda i detta varvat med mjölet i smeten. Kakan innan jag hade på glasyren, den är nästan snygast utan, men det blev så gott med den sötsyrliga glasyren så det var det värt
Vispa ägg och socker poröst. Recept2 ägg 2 dl socker3 dl vetemjöl50 g Smör1 dl mjölk2 tsk bakpulver 1/2 citron (skalet och saften)1 tsk vaniljsockerSå här gör du. 1/2 citron
Mandelkaka med brynt smör, citronochvallmo. Tillsätt smör, citronsaft, citronzestoch torra ingredienser i omgångar, och rör försiktigt med en slev precis så att det blandar sig men så att smeten ändå behåller luften
Jag hade dock ingen citronoch en helt vanlig sockerkaka kändes lite trist, så jag smaksatte kakan med de ingredienser jag hade hemma, nämligen mandelmassa och äpple och det blev en otroligt saftig och god kaka
Här har jag varierat den klassiska sockerkakanmed att tillsätta lite sommarsmaker i form av jordgubbar och lime och resultatet blev en härligt god och fräsch kaka, perfekt att servera en tidig junidag då träden står i blom och sommaren smyger sig på
Smörj och bröa en sockerkaksform. 1Smör och ströbröd till formen. 1Vispa smör och socker poröst. 1Tillsätt ett ägg i taget och rör kraftigt. 1Rör ner mjöl, vaniljsocker och bakpulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.