Superbra om man har mycket att göra eller många rätter att laga och vill förbereda maten. Jag gjorde också en supergod champinjonsås med vitt vin, grädde och vitlök
Pappardellepasta med kyckling, kantarelleroch bacon. Sitter här med datorn i knät och har precis packat en liten väska inför ett trevligt event imorgon
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
De färdiga tortillabröden man köper innehåller mest vetemjöl och förutom att det är snabba kolhydrater så funkar de ju inte att äta om man är glutenallergikereller känslig mot gluten
Receptet känns ganska lyxigt trots att det är enkelt, men man kan göra den ännu enklare (strunta i vin och byt hummerfond mot fiskbuljong) eller lyxigare (lite skaldjur i vore ju fantastiskt gott), den bär sig bra i både enkla och festliga sammanhang
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.