Tisdag = soppdag här i vårt kök och idag bidde det en vegetarisk variant, nämligen tomatsoppa. Tillsätt basilika, timjan och oregano och låt det fräsa med ett par minuter
Låt soppan stå på svag värme och gotta sig medans du lagar tillbehöret. Det gick snabbt att laga, det blev hyfsat snyggt, lagom nyttigt och faktiskt väldigt väldigt gott
Servera toppad med tex Västerbottenost, snabbstekt grönkål, pumpafrön och lite olivolja. Idag var jag sugen på något vegetariskt, snabbt och enkelt till lunch, har inte mycket tid nu innan jag ska göra både mig och Ella redo för att gå till BVC på uppföljning
Mixa soppan slät och smaksätt med salt och peppar. Servera med knaperstekt bacon och brödkrutonger. Skär bort stjälkfästet och dela dem färska tomaterna i mindre bitar
Jag gillar att man kan variera den lite från gång till gång med de råvaror som är i säsong. Detta är en dessert som man snabb slänger ihop om man får oväntat besök
Klä en liten långpanna med bakplåtspapper och häll i smeten och platta till den med fuktiga händer. Detta goda bröd hittade jag på bloggen Lesscarbs denna tjejen har så mycket bra recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.