Vänd upp med hackade örteroch nykokt pasta samt ett par matskedar av pastavattnet. Hacka lök och vitlök och fräs i rikligt med olivolja, tillsätt lite salt och tomater skurna i klyftor
De senaste dagarna har det varit fullt upp med jobb och andra aktiviteter så jag har helt enkelt inte hunnit följa mitt eget råd, att planera veckans middagar i förväg
Pasta är en favorit här hemma och ihop med en snabb sås har du middagen räddad. Såhär på vardagskvällarna är det lätt att fantasin för matlagning tryter och man vill bara få mat snabbt
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Jag använde färsk gnocchi köpt i affären, då gick det snabbt att slänga ihop rätten. Inlägget Gnocchi alla sorrentina- Gratäng medgnocchi, tomatsås och ost dök först upp på ZEINAS KITCHEN
De är så smidiga att göra, man kan variera fyllningen och man kan ha dem med sig överallt (så länge man inte har en fyllning som är jätteblöt, då blir det äckligt
Rulla ihop med hjälp av bakplåtspapperet och flytta över rullen till en smord ugnsform. Ta fram en skärbräda lägg på ett bakplåtspapper peppra och salta på papperet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.