Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g lövbiff 1 rödlök 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 msk Arla® Svenskt Smör 1 pressad vitlöksklyfta 2 dl Arla Köket® smetana ½ dl vatten 2 msk tomatpuré 1 tsk dijonsenap
Ingredienser Portioner. 4 1 kg nötkött t ex bog eller högrev (à 1 1/2 kg med ben) 200 g morötter 2 gula lökar 1 msk smör 1 msk olja 2 msk konc kalvfond 2 lagerblad 12 kryddpepparkorn 2 msk vetemjöl 1 liter vatten ca 2 tsk salt vitpeppar Till servering kokt potatis inlagda rödbetor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
Ingredienser Portioner. 6 500 g innanlår av nöt i tunna skivor 2 msk smör eller margarin 3 gula lökar 12 potatisar 1 1/2 tsk salt 2 krm grovmalen svartpeppar 1 msk socker 1 flaska öl (33 cl) 1 1/2 dl vatten eller 5 dl vatten och köttbuljongtärning (5 dl vatten med 1 köttbuljongtärning) 1 msk soja finhackad persilja Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
500 g lövbiff. Lägg ut köttet på en skärbräda och krydda med salt och peppar. Fyllning. Bred på senap och lägg på lite smulad ädelost och en päronklyfta och rulla ihop
4 fina bitar biff. Börja med rödvinssåsen, skiva löken tunt och stek mjuk i matolja. Tillsätt svålen från sidfläsket som ger smak till såsen men lyfts ur innan servering
Ingredienser Portioner. 4 2 gula lökar 2 vitlöksklyftor 1 röd peppar 800 g lammgrytbitar 2 msk smör 1 tsk gurkmeja ca 400 g krossade tomater 3 dl vatten 2 grönsaksbuljongtärning 1 aubergine 1 zucchini salt och svartpeppar 1/2 citron Till servering vitt bröd med sesamfrö eller pitabröd Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Ingredienser Portioner. 4 800 g högrev i hel bit 1 gul lök 1 morot 100 g rotselleri 5 persiljestjälkar 10 vitpepparkorn 1/2 tsk salt/ liter vatten 1 lagerblad Rotfruktmos 6 potatisar 3 morötter 2 palsternackor 2 1/2 dl mjölk 1 msk smör eller margarin salt och peppar hackad persilja Pepparrotssås 4 dl av buljong 1/2 dl grädde 2 msk majsstärkelse salt och peppar 1 msk riven färsk pepparrot Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
500 g lövbiff. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g lövbiff 1 röd paprika 1 purjolök 1 msk Arla® Smör-&rapsolja 1 tsk salt 1 pressad vitlöksklyfta ½ tsk grovmalen svartpeppar 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche
400 g lövbiff. Skär köttet i strimlor. Skala och skär löken i tunna klyftor. Salta och peppra köttet och stek det i smör tillsammans med lök och vitlök i en panna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.