Salta och peppra köttet och stek det i smör tillsammans med lök och vitlök i en panna. 400 g lövbiff. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g lövbiff 1 rödlök 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 msk Arla® Svenskt Smör 1 pressad vitlöksklyfta 2 dl Arla Köket® smetana ½ dl vatten 2 msk tomatpuré 1 tsk dijonsenap
Tillsätt gärna andra grönsaker om du vill, och kanske vill du byta ut biffen mot kyckling. Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås
Smaka av med salt och peppar. Servera med ris och sallad. 400 g lövbiff. Bryn köttet i olja i en stekpanna, tillsätt lök, svamp, bryn ytterligare någon min
Jag gillar att man kan variera den lite från gång till gång med de råvaror som är i säsong. Detta är en dessert som man snabb slänger ihop om man får oväntat besök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.