Smulpaj ska enligt mitt tycke ha mycket smul och vara enkel att göra. Servera med vaniljsås och njut. Smörj en ugnsfast formoch varva rabarberochjordgubbar i den
En efterrätt som bevarar sommarkänslanochfortfarande gör jordgubbarna fantastisk rättvisa är den här smulpajenmedjordgubbarochrabarber där även rabarbern får vara med för att skapa den rätta syrligheten
MalmöIdag delar jag med mig av min somrigacobbler (även kallad smulpaj)Vi skaffade vår första kanin samma sommarsom vi fick vår minsta lillebror Alexander
) Smulpajmedjordgubbarochrabarber. Blanda jordgubbarochrabarbermed mjöl, sockerochcitronsaft. Pajen blir knaprig medråsockret men den är ändå inte godare än knäckpaj
Vill man så kan man smaksätta pajen med lite kanel över rabarbern innan man lägger på smuldegen. Skalade och tärnade rabarbersom täcker pajformengottoch väl
rabarber, jordgubbar, mango. Blandade i jordgubbar från i somras jag har i frysen och även lite mango. Favoritreceptet på smulpaj här hemma är detta, (se länk)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.