Vill man så kan man smaksätta pajen med lite kanel över rabarbern innan man lägger på smuldegen. Skalade och tärnade rabarber som täcker pajformen gott och väl
Jag älskar smulpaj. Ska göra pajfyllningspåsar medrabarber och jordgubbar, att lägga i frysen. Blanda i en skål med lite socker, vaniljpulver och potatismjöl
½ tsk kanel. När någon som inte vet att det är glutenfritt äter den så blir dom förvånade på riktigt när de får höra att det inte var en vanlig smulpaj
Ät med grädde/glass/vaniljsås. Fördela detta över rabarberblandningen. Jag brukar "höfta till det" lite med ingredienserna och gärna byta ut en del av sockret till grövre socker, som råsocker
Rejält med vanilj. Servera ljummen med kokosgrädde smaksatt med vanilj. Rejält med vanilj. 500 g bär eller 6 stjälkar rabarber sötade med kokossocker bären behöver ingen sötning tycker jag men det är en smaksak. (har du rabarber sänk till 175 grader och kör 30 min så de blir mjuka)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.