Smördegskrustader med lax och räkor
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 djupfrysta smördegskrustader
  • 1 schalottenlök
  • 100 g färska champinjoner
  • 2 msk smör eller margarin
  • 1 1/2 msk vetemjöl
  • 1 1/2 dl vatten
  • 1 dl creme fraiche
  • 1/3 av en fiskbuljongtärning
  • 100 g rökt laxfile
  • 250 g räkor med skal
  • pressad citronsaft
  • salt, peppar
  • 1 paket djupfryst sparris
  • 2 hårdkokta ägg
  • 6 färska champinjoner
  • 12 räkor
  • slätbladig persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.