Skala ochrivingefäraochvitlök på ett rivjärnoch blanda medsötpotatisen på en plåt. Tillsätt en klick smör och lägg ner svampen så att den får steka med några minuter på varje sida på mellanvärme
Skala ochrivingefäraochvitlök på ett rivjärnoch blanda medsötpotatisen på en plåt. Tillsätt en klick smör och lägg ner svampen så att den får steka med några minuter på varje sida på medelvärme
Pressa saften ur resten av citronenoch blanda med tomat, dilloch lök. Dela citronoch skär ut fyra skivor eller fyra klyftor som du har tillgarnering senare
Låt svalna och tryck in smöret under skinnet på kycklingenoch krydda försiktigtmed salt. Bryn smöret på spisen, när smöret har skiftat färg till gyllenbrunt och du känner en nötaktig doft som påminner om kola är smöret klart
Servera torsken med kokt potatis, skirat smör, citronklyfta samt riven pepparrot och ev. lägg torsken medliteskirat smör i botten i en ugnsfast panna och strö över lite salt samt peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.