det är en spröd liten kaka med kanel och socker på och den bara smälter i munnen när man äter den =) Den här gången när jag bakade de här kakorna blev degen verkligen perfekt, lättarbetad och smidig så det blev väldigt fina kakor den här gången också "Rasande eleganta" som Birgitta Rasmusson skulle ha sagt =)
Konsistensen på dessa småkakor blir något mjuk, främst på grund utav bananen. De innehåller inga mejeriprodukter, då de är bakade med kokosolja istället för smör
Låt degen vila inplastad i kylen medan du förbereder alla fyllningar. Marmorerade småkakor. Hacka chokladen och hasselnötterna grovt och knåda ihop med degen
ett udda gäng med udda människor. småkakor. som med gigantiska udda maskiner. småkakor. låter väl spännande med yankees som tultar runt i hängseljeans och tuggar shag och letar guld
Skär medan de ännu är lite varma. Ugn. 175 grader. Rör om smör och socker. Tillsätt sirapen och rör om. Blanda alla torra ingredienser och rör ner i smeten
Lägg dem på en bakplåtpappersklädd plåt och platta till kakorna med ett dricksglas. Jag hittade det här enkla och goda receptet på Frostrosor Jag gjorde mina glutenfria, så de flöt ut lite mer, men inget fel på smaken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.