Ni börjar bli många och det förpliktigarnaturligtvis med lite mer intressanta recept. Kul att ni följer med & välkomna med lite mer kommentarer, det triggaralltidtill att uppdatera lite oftare
Skinka kan man ha till mycket. Idag blev det några goda schnitzlar med en anjoviscremé. Man behöver ju intealltid försöka sig på konststycket att skiva en citronskiva och försöka lindatill en anjovisfilé och fylla med litekapris
Schnitzel är en rätt som består av en mörad bit kött, som paneras och friteras eller steks. Schnitzel görs oftast av skinka och kalvkött men även kyckling och kalkon
Risotto. Skala, dela och finhacka löken. Skala och finhackavitlöken. Mät upp buljongen i en kanna. Använder du vatten och buljongtärning så löser du upp buljongen i varmt vatten
Panering. Lägg ihopköttskivorna med skinka och ost emellan. Fäst ihop kanterna med ett par tandpetare. Vänd först schnitzlarnai mjöl blandat med salt och peppar, sedan i ägg och sisti ströbröd
Skinkschnitzel är ju hur gott som helst. Dags för lite vardagsmat igen och här kommer ett recept vifick upp ögonen för när vi hade ICAs matkasse för ett par veckor sen
IngredienserPortioner. 4 900 g fast potatis 1 msk olja salt och peppar Sås 1 citron 2 msk kapris 2 dl crème fraiche 1 tsk dragon Skinkschnitzel 150 g sockerärtor ca 600 g skinkschnitzel 1 msk smör eller margarin Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
Ett alternativ är att steka dem klart iugnen några minuter. Klyftpotatis. Skölj och putsa potatis. Skär i klyftor och vänd med en msk olja i en stor ugnsform eller stor stekpanna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.