Skaldjurspaella med yoghurtsås
Yoghurtskolan
Yoghurtskolan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 dl skaldjursfond
  • 1 paket saffran (1/2 gram)
  • 1 dl olivolja
  • 1 nät hjärtmusslor, avsandade
  • 5 st havskräftor
  • 10 st kungsräkor (MSC-märkta)
  • 1 stor gul lök, finhackad
  • 4 tsk vitlöksklyftor vitlök, pressade
  • 1 röd paprika, tärnad
  • 1 dl tärnad stjälkselleri
  • 1 tsk rökt paprikapulver
  • 300 gram paellaris
  • 2 dl vitt vin
  • ½ burk skalade plommontomater, grovtärnade
  • salt och svartpeppar
  • 100 gram frysta ärtor
  • 1 knippe persilja, hackad
  • 2 citroner, klyftade
  • 5 dl Grekisk yoghurt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.