Fräsch sallad till puttanesca. det kunde jag, det och lite till. Till saken hör att puttanesca är en av mina favoriträtter ända sedan jag åt det för första gången
Inspirationen till denna dessert fick jag för ett par år sedan i en indonesisk restaurang. Det var dags att skapa en copy-cat baserat på ett gammal matminne, fräsch dessert med kokosmjölk, röda bär och rosenvatten
På bloggen får du ta del av vad jag tycker är hur bra som helst – som till exempel att ge min kropp härlig energi i form av bra mat och fysisk aktivitet, vara ute i naturen, att fylla hjärnan med sköna tankar, skratta mycket och vara kreativ
bakblogg, dessert, efterrätt, efterrätt som man kan förbereda, fyllning till bröllopstårta, inredningsblogg, lätt dessert att förbereda, limemousse, matblogg, otroligt fräsch limemousse, perfekt tårtfyllning, systrarna m, systrarnam, tårtfyllning
Vispa ihop, och sjud sedan under ständig och kraftig vispning tills krämen tjocknar. Krämen räcker till 4 personer och kan serveras både ljummen och kall
Påsk är ju härligt, lediga dagar, mat och godis i mängder och som toppen på det så känner man i hela kroppen att våren är här…Ja, påsken är nog en favorithögtid för många tror jag
Gula plommon i bitarGula och röda körsbärstomater, halveradeAvocado i lagom stora bitarRöd lök, tunt skivadBabyspenatRuccolaBasilikaMozzarella i bitar (allra helst cocktailmozzarella)PumpakärnorFlingsalt och svartpeppar(Kavringkrutonger)
Chocolate chip cookie-skålar, perfekta med glass och bärtill helgens fikastunder. Vispa sedan ner ägget, skrapa ned från kanterna och tillsätt mjöl och bikarbonat, vispa jämnt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.