Mixa kikärter, lök, vitlök, spiskummin, salt, persilja, harissa, majsstärkelse och 1 msk smör-&rapsolja. Stek dem på medelvärme i smör-&rapsolja i en stekpanna ca 2 min på varje sida. 3 msk Arla® Smör-&rapsolja
1 hel vitlök. 1/2 + 3 msk olja. 1 msk citronjuice. salt och peppar. Sätt ugnen på 200 grader. Skär toppen av vitlöken, lägg den på en bit folie och häll över 1/2 msk olja
B- och D-vitamin, zink, kalium, kalcium, mangan och järn till exempel. 1 L rödgul trumpetsvamp eller trattkantareller (motsvarar 4-5 dl torkade). 1 L höns- eller kalvbuljong. 4-5 dl torkade
äpplen med skalet på i cm-stora bitar, lägg i en bunke och strö över kanel,. 15-20 minuter tills kakorna fått fin, gyllene färg. 15-20 minuter tills kakorna fått fin, gyllene färg
äpplen med skalet på i cm-stora bitar, lägg i en bunke och strö över kanel,. 15-20 minuter tills kakorna fått fin, gyllene färg. 15-20 minuter tills kakorna fått fin, gyllene färg
1 L riven vitkål. 2 päron av fast sort. 4 stjälkar blekselleri. 1 dl majonnäs. Salt och peppar. Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och peppar
Mangold - stjälkar och blad. Vi har helt ärligt alldeles för få lata söndagar med vår familj, och när vi väl har tillfälle att bara vara hemma och slappa vill vi absolut inte åka och handla
1 L riven vitkål. 2 päron av fast sort. 4 stjälkar blekselleri. 1 dl majonnäs. Salt och peppar. Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.