50 gr valnötter, krossade. Skär päronen i 2 cm stora bitar och lägg i en kastrull tillsammans med ingefära och saften av en pressad citron. Koka 20 min, tillsätt sedan sockret och koka ytterligare 10-15 minuter eller tills marmeladen har en temperatur på 114 grader. 50 gr valnötter. 10-15 minuter eller
Lägg på tallrikar med sallad och servera den friska päronmarmeladen till. Med en sallad till och varför inte ett glas rött känns inte höstmörkret så betungande
Lägg på tallrikar med sallad och servera den friska päronmarmeladen till. Med en sallad till och varför inte ett glas rött känns inte höstmörkret så betungande
Lägg dem i en kastrull tillsammans med citronsaft, citronskal och kanelstänger. grovhackade valnötter. När 5 minuter återstår av koktiden, rör ner grovhackade valnötter
Bryt osten i bitar och lägg på pastan tillsammans medvalnötter. Den beska smaken faller inte alla på läppen, men prova att steka den hastigt i lite olivolja med vitlök, salt och peppar
Bryt osten i bitar och lägg på pastan tillsammans medvalnötter. Den beska smaken faller inte alla på läppen, men prova att steka den hastigt i lite olivolja med vitlök, salt och peppar
Fick det här receptet på en god päronmarmelad från svägerskan i San Francisco. Lägg dem i en kastrull tillsammans med rivet skal och saften av båda citronerna
Päronmarmeladmedvalnötter. ostbricka med grahamskex med rosmarin och päronmarmelad. päronmarmelad /. Ställ fram ett fat med ett par goda ostar, kex, marmelad, färska fikon, och du är hemma
servera den friska päronmarmeladen till. Med en sallad till och varför inte ett glas rött känns inte. lägg i en kastrull tillsammans med ingefära socker och saften av en pressad
2 burkar5 hg päron, skalade och skurna i små bitar (knappt ett kilo oskalade)1,5 dl vatten1 vaniljstång1 tsk pressad citronsaft5 g riven färsk ingefära3,5 dl syltsockerknappt 1 tsk atamon (konserveringsmedel)Koka päronbitar tillsammans med vatten, vaniljfrön, vaniljstång, citronsaft och riven ingefära tills päronen är mjuka. Tillsätt syltsocker och låt koka 3-5 minuter till
Den här marmeladen passar utmärkt till kex och ost-brickan. I dag blev det en liten genväg med att använda Melatin för att få marmeladen att bli lite tjockare utan att koka den i evigheter
Fylld lantbröds-tårtamed ost, bacon & soltorkade tomater. Helt och hållet hitte-på-bröd. Saftiga av tranbär och med knapriga valnötter och solroskärnor, supergott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.