Servera med rostad potatismedlite skal kvar, eller som vi gjorde dagen efter, medristill. Det blev väldigt lyckat ihopmedkyckling, dragon och citronsmak
Serveras medpressadpotatis, sallad, rivna morötter och lingonsylt. Riv löken och rör ner den tillsammansmed krossad grönpeppar (jag använder mortel), ägg och buljongpulver
Gör tunna strimlor av citronskaletmed zestjärn eller potatisskalare. Det tål att upprepas hur nyttigt det är medfisk, som dessutom går så snabbt att tillaga
Servera rödtungan med såsen, kokt pressadpotatis och gärna lite grön sparris. Härligplattfisk fylld med skogens gula guld och serverad med en underbart krämigvitvinssås, det kan intebli mycket bättre än så
Jag serverade medpressadpotatis och gröna ärtor. Skala och hacka dom och ställ dom åt sidan. Koka upp 5 dl vatten och en fiskbuljong. Lägg i torsk imindrebitar och låt koka under lock i ca 3-5 minuter på svag värme. Vispaihop 1,5 msk vetemjöl med 3 dl mjölk och låt koka i 3 minuter. Ha i 2 msk hackad persilja och ta upp fisken ur vattnet och vänd ner i såsen eller om ni hellre vill ha den brevid. 3 minuter Ha. 2 msk hackad persilja och
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.