Idag var det dags för mig att göra receptet som jag fått från Rebecca, inlagdsill. Som jag berättat om tidigare så är jag med i en receptlek som heter "Skickavidare"
Skivachilin tunt och blanda ner i bunken, behåll kärnorna om du vill ha mer styrka isillen. Riv ner limeskal och saft i en bunke tillsammans med yoghurten
Det kommer att serveras många olika rätter, men ingen påsk utan sill. Ikväll kommer det att bjudas på buffé hos oss och vi kommer även att firamin sambo som fyller år nästa vecka
hackad dill, persilja och gräslök. Det är liteolikavilken sorts fisk man blandar ner isin gubbröra, somliga föredrar att ha iansjovis men vi har nästan alltidmatjessilli vår
Häll av lagen från sillen och skär den ibitar. Mixabasilikan, tomaterna, vitlöken och pinjenötterna. Blanda i parmesanost, crème fraiche, majonnäs och silleniblandningen
Blanda crème fraiche, majonnäs, caviar, dill, gräslök och honung i en skål. Skärgårdssill är en snabb och enkel sillinläggning som dessutom är väldigt god
Ta upp sillfiléerna ur förpackningen och häll över lagen i en glasburk med lock. Blanda alla ingredienseri glasburken och låt stå i ett dygn innanservering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.