Detta är en sill med smak av vitlök och lime. Sila sillen, ta bort kryddpepparkornen men behåll löken. 1 stor burk löksill ( 550g). 1 stor burk löksill ( 550g)
Min födelsedag till ära, och inför midsommarhelgen, bjuds det här på en riktigt somrig sill. Har försökt göra hallonsill förut men det blev inte riktigt bra
Varva sill, purjolök, morot, gräslök, lagerblad, kryddpeppar, nejlikor och apelsinskal i en burk. Skölj av sillen och skiva den i 2 cm breda bitar. 1 st burk inläggningssill
Skiva sillen i portionsbitar. Lägg den skivade sillen varvat med svarta vinbär i en glasburk med lock. Fyll glasburken med lagen så att sillen täcks helt
Spännande färg och goda smaker gör den här enkla sillvarianten till något extra. Ju längre sillen får stå i kylen desto mer smak får den, men den är färdig att ätas på en gång
Skär inläggningssillen i centimeterbreda skivor, skiva rödlöken. Dock var jag ju tvungen att googla för att se om någon försökt sig på rabarbersill, och ser man på, det fanns det
Jag älskar kräftmarinerade sill men varför heter den så egentligen, det är ju ingen kräfta i. Jag ville ju givetvis testa att göra min egen kräftmarinerade sill och valde därför att ha i kräm av soltorkade tomater för att få lite färg och givetvis en god smak