Efter en provsmakning, på sorter från min trädgård och några butiksäpplen, där utseende, doft, smak och konsistens bedömdes drog vipå oss förklädena för att ta köket i besittning
Sila upp i glasen med saltad kant. Kan säga som så att smakerna gick en hel del isär. Berra och jag som hade kläder kvar efter att vi varit på en maskerad för ett par år sedan, kunde helt enkelt inte låta bli att fullkomligt ryckas med och bestämde oss för att skoja lite med värdparet
I dag bjuder vipå ett klassiskt grytrecept där den ena huvudingrediensen har riktigt gamla anor. Red av såsenpå valfritt sätt och lägg sedan tillbaka köttet och låt det bli varmt
När jag hälsocoachar personer som av olika anledningar inte är riktigt nöjda med sin hälsa, det kan handla om att de är trötta, har dåligt med energi, svårt att gå ner i vikt eller ofta blir sjuka, så tittar vi alltid på hur sömnrutinerna ser ut
Vi använder ett trangiakök att laga varm mat på och oftast blir det röror av något slag eftersom det är enklast att röra ihop alla ingredienser då man bara kan värma ett kärl åt gången
I såsen hittar ni bl. Kanske var ni bröllopsgäster igår, fällde en och annan tår till äktenskapslöftena och njöt av alla vackra kläder som visades upp på parad
Usch ja, det var verkligen som att trycka på en knapp när vigick in i höstmånaden. Finns det något bättre sätt att fly regn och höstrusk än att sätta sig ner vid dukat middagsbord en vardagskväll med några tända ljus, förse sig med ypperst trevligt sällskap och servera något mättande som får smaklökarna att vakna till på ett mycket angenämt sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.