Carnegie Portern har som sagt gamla anor och när vi letade litepå webben så upptäckte vi att det faktiskt till och med är det äldsta, ännu använda, varumärke vi har här i Sverige
Vill Du ha en mildare variant, ta mindre vatten och lite mjölk. Men så har det ju blivit några koppar äkta Grekiskt kaffe på ett Kafenion ett antal gånger också
Blanda strö- och florsocker tillsammans med kallt vatten och en äggvita i en bunke. En köksassistent med vispfunktion rekommenderas ifall man inte har något större tålamod
Då vill jag bara luta mig bakåt njuta. Håll tummarna så får ni fler sådana här recept av en underbar tjej snart kanske och då lovar jag att informera er
Den lilla koppen är tillägnad Far min (den enda han dricker ur när han kommer på besök) Brygg vanligt gevaliakaffe med vitt filter i kaffebryggaren, tillsätt sockerbitar tills du skäms,
Häll i degbunken och slå på resten av vattnet kallt. Smula jästen och rör ut den i lite av degvätskan. Ta ut bröden ur formarna och låt dem svalna på brödgaller
Jag fick Roy Fares bakbok Sweet i julklapp av Jimmys lillasyster och sen dess har jag väl bläddrat fram och tillbaka i den ungefär 100 gånger men inte tagit mig för att göra någonting ur den, men på
Mandelmjölken fick vi smaka mixad med dadlar och lite havssalt, så fräscht och gott. Om ni inte redan visste det så har GoGreen både mandelmjölk och hasselnötsmjölk i sitt sortiment nu
Ibland havregryn eller chiafrön om jag vill ha den mer mättande. Jag älskar verkligen att äta frukost och det är enligt mig det bästa målet på hela dagen
Prova får ni se. Ska visa er bilderna senare men i kväll bara måste jag ge er receptet på dessa blåbärsbars som jag bakat för någon helg sedan, då vi hade kalas för H
Kanske hoppas jag att de kommer tillbaka nästa vår, bara vi slipper se dem i sommar. 1 krm vitpeppar. 0,5 dl vispgrädde. 1 krm vitpeppar. 0,5 dl vispgrädde
Det kan bero på att du vänt botten lite för snabbt och hårt så botten viker sig. Jag tänkte visa er lite tips om hur jag gör för att få en slät och fin tårta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.