Dijon- och gräddkokt savojkålPortioner. salt och vitpeppar. Skala och finhacka löken. Fräs den tillsammans med baconet i smöret och låt det ta lite färg
Bryn morotstärningar i halva mängden smör, salta och peppra, lägg över i gryta. Bryn purjo och lök i resten av smöret, salta, peppra och lägg över i grytan
Den här kycklingrätten är så krämig och med kycklinglårfilé blir rätten så god. Jag brukar köpa på mig ett par paket när det är bra pris på dem och sedan är det bara att ta fram och använda i olika grytor
Lägg den på en skärbräda, låt det svalna lite och skär det sedan till mindre bitar. Salta och peppra. Skär av ändarna på löken, halvera den och skär den sedan till tunna klyftor på ledden mellan rot och topp
Skala och riv potatisen grovt. Stek den mjuk i smör på låg temperatur och låt den kallna. Stek svampen i smör till fin färg, finhacka och tillsätt vitlöken
Skala räkor, tärna mango, avocdo och tomater utan inkråmet. Blanda och krydda med salt & svartpeppar. Rosta bröd, lägg salladen på brödet och toppa med dressingen
Skölj av låren i kallt vatten och lägg dem i en liten gryta, tillsätt ankfett så att det täcker. Skala och skär rotfrukterna i mindre bitar och lägg dem i grytan tillsammans med löken och kryddorna
Vad sägs om torkrygg med savojkål och sockerärtor i champagnesås. Receptet hittade jag i det senaste nr från Allt om mat, där de hade flera tips på härliga rätter för nyår och andra festliga tillfällen
svalnat, tärande jag kycklingen och la allt i en matlåda, eller så kan ni dela. dubbelt kollat efter att en läsare undrade skillnaden mellan kokt och okokt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.