Saras Smaker: Två smarriga smårätter
Dalaliv
Dalaliv
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 1 fast päron
  • 60 gr grön ädelost
  • 16 valnötskärnor
  • 2 msk flytande honung
  • 2 msk vit balsamvinäger
  • 1 msk olivolja
  • 3 varv med pepparkvarnen
  • 2 nypor med havssalt
  • 4 nävar med blandad sallad, bl a ruccola, mangold, spenat, rödbetsblad
  • 4 portioner
  • 1 hel matjessillfilé
  • 2 dl rivet ljust bröd
  • 2 msk smält smör
  • 2 nypor havssalt
  • 2 kokta ägg
  • 4 nävar Mizuna (salladssort)
  • rödlök

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.