Vispa crème fraiche hårt. Hacka tomaterna. Blanda i allt och rör om. Krydda får man göra efter egen smak. 2014-08-02 Man behöver inte vispa den , den blir bra ändå 2 dl crème fraiche
Smula sönder fetaosten och blanda ihop med creme fraiche och vitlök. Och alla röror blir alltid godare om de får stå och dra ett tag, så gör röran i tid
Smula på rosépeppar och servera med ris/potatisklyftor/pressad potatis och en god sallad. Bryn köttet i smör, krygga med salt och peppar (eller om du har någon annan köttkrydda som du tycker om, jag gillar Knorrs kött- o grillkrydda)
Kan serveras med vispgrädde eller vaniljsås, men är god utan också. Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
Kryddig röramed kräftstjärtar. Servera den med knäckebröd. Sardellröra. Två goda röror som passar till förrätt eller som vickning vilken årstid som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.