Därför serverar vi den här med bara en salladpårädisor och resten av baguetten. Fergus Hendersons insats för samtida matlagning är svår att överskatta, men jag tror att det finaste han gjort för mig är att lära mig äta rädisblast som sallad (se den nu över decenniegamla men fortfarande högst relevanta Nose to Tail Eating för originalreceptet)
Och ändå är där fler prylar i salladen som jag inte fixade att skriva ut i titeln. De allra största kan du skala av ett lager på så blir de inte så sega
Lägg salladsbladenpå ett fat. Blanda ingredienserna till dressingen och ringla över salladen. Idag bjuder jag på lite fler tips på vad som kan vara gott till grillat
Ingredienser Portioner. 4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Strimla zucchini och paprika och kör dem direkt på fatet i mikro, full effekt i 2 minuter. Vispa ihop olja och vinäger och slå det över de varma grönsakerna
Hyvla polkabetor och rädisor så tunt som möjligt på en mandolin (eller skiva dem tunt) och arrangera över grynerna tillsammans med bitar av nashipäron (med eller utan skal), pinjenötter, rucola och basilika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.