På sommaren är det tillåtet att vara lat. Fördela melon, hallon och smulad fetaost över salladen. Sallader av olika slag hör sommaren till och går att variera i all oändlighet
Blanda den färdiga dressingen med ruccolasalladenpå ett luftigt sätt. Sallad. Skär melonen i ganska stora bitar och grilla den på stekpanna eller grill
Därför serverar vi den här med bara en salladpå rädisor och resten av baguetten. Fergus Hendersons insats för samtida matlagning är svår att överskatta, men jag tror att det finaste han gjort för mig är att lära mig äta rädisblast som sallad (se den nu över decenniegamla men fortfarande högst relevanta Nose to Tail Eating för originalreceptet)
Kålsallad. Servera biffarna med de rostade potatisarna och kålsalladen. Sätt ugnen på 225˚C och sätt in en ugnsplåt. Häll ut potatisen på den förvärmda plåten och rosta mitt i ugnen ca 25 minuter
Jag älskar sallader av alla de slag och blir verkligen lycklig när jag hittar nya favoriter. Ikväll gjorde jag en jättegod sallad som jag naturligtvis vill dela med mig receptet av
Och ändå är där fler prylar i salladen som jag inte fixade att skriva ut i titeln. De allra största kan du skala av ett lager på så blir de inte så sega
Häll upp på tallrikar och smula ner fetaost, ringla över lite olivolja och peppra. Fräs lök, vitlök och bönor i olivolja i en kastrull utan att det tar färg
Varva alla ingredienser på ett stort fat. Sallad med jordgubbar, tomater, fetaost och avokadoDet är många av sommarens bär och frukter som passar bra till den feta och krämiga fetaosten, och jordgubben är absolut ett av dem
Tillsätt potatisen och smula över fetaost. 1 stor sötpotatis1 paket fetaostTomaterFärsk spenatPaprikaOlivoljaSalt & svartpepparGör såhär. Sätt ugnen på 200 grader. 1 paket fetaost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.