Smakrik sallad att servera till middagen eller lunchen. OlivoljaVinägerSenap (för god smak och "hålla" ihop dressingen)Persiljade/Salt&Peppar/Citronpeppar/Italiensk salladsdressingHacka gurkan, tomaterna och paprikan i lagom fyrkantiga bitar
Min svärfar gör klart de allra godaste löksalladerna. Som skäres i smala klyftor, ta bort alla kärnor, det blöta (finns ingen smak i det utan det blöta bara förstör salladen)Blanda ner i gräddfilen
italiensk salladskrydda. italiensk salladskrydda. Så var det äntligen jullov. Det inleddes med en middag med Cicci, hämtning av ett stycke make på flygplatsen och Pretty little liars
Låt salladen stå minst några timmar och suga in, rör runt några gånger under tiden. För bästa resultat bör salladen helst göras en eller två dagar innan
Arrangera alla salladsingredienserna på ett fat och fukta salladen med en aning dressing. Servera sallad och dressing var för sig som entrérätt och bjud ett gott bröd till