Filea apelsinenoch blanda filéerna medbrysselkålenoch vinägretten. Riv skalet på en av apelsinernaoch blanda med honung, rapsolja, lite salt och vitpeppar
Slå vinägretten över salladenoch blanda. Ha sedan ner grönkålen medbrysselkålen. Blanda saften från en apelsinmed olja, äppelcidervinäger och smaka av med salt och peppar
Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig salladmed bacon ochbrysselkål, kan jag rekommendera. Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar
Brysselkålssalladmedapelsinoch mandlar. Och här använder vi de andra fyra smakerna hejvilt för att balansera upp kålens beska och leverera en sjukt god sallad
Tillsätt kanel och smaka av med salt och peppar - slå dressingen översalladenoch blanda väl. Bland linser med rivet apelsinskal, tärnad tomat, skivad lök och hackad persilja
Det blev grönsalladmed tomater i klyftor, apelsinbitaroch krispiga granatäppelkärnor. Men här kommer en härligt fräsch sallad som vi gjorde idag till middagen
Vi brukar inte fira namnsdagar så jättemycket men idag när jag kom hem från jobbet hade min finaste ordnat med smörgåstårta och en tidningsprenumeration, bästa
Utan njutning kan det kvitta och det är lika bra att njuta medan man kan. För övrigt så kunde jag också läsa mig till att de som tycker lamm smakar kofta förmodligen är de som ätit det kryddat med för mycket Rosmarin
Riv skalet av citronen och gnid in laxen försiktigt med zesten. Dela endiven och skölj den. Blanda sardellhacket i röran och slunga endiven tillsammans med vinegretten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.