Kalvfilé medsallad på vitsparrisPortioner. Skär upp kalvfilén i skivoroch arrangera medsalladen. Koka upp lättsaltat vatten medcitronsaft, koka sparrisen tills den är al dente
Ingredienser Portioner. 4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 mskolivolja salt svartpeppar Sparris ochbacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Dela på sparrisen och fräs några minuter i olja, vitlökoch chilikrydda. Matigsalladmed röda linser, räkoroch sparris ✨ Supergod, snabblagad och pricken över i med en fräsch och syrlig örtdressing av kvarg
Stek sparris, haricoverts, lök ochvitlök i smör,saltaoch peppra. KamutveteSparrisHaricovertsEn gul lökMajsEnvitlöksklyfta,pressadSmör att steka iKokakamutvetet enligt anvisning på paketet
Så här gör du Smältsmöretoch dra av kastrullen från värmen. Vispa kraftigt till ett skum. Koka upp lätt saltat vatten och lägg i spenaten, koka upp och lyft upp spenaten och lägg den i iskallt vatten
Godsom den är, smörstekt eller med klassisk hollandaise-såssom tillbehör. Den vita sparrisen får till skillnad från den gröna sparrisen växa under jordoch blir därför lite kraftigare i stjälken
Den gröna hade vi som tillbehör på påskbuffén och i lite sallad till olikamåltider. Så innan jag går ochhämtarOliver på dagis tänkte jag bjuda er på lite Vit sparris medHollandaisesåssom vi åt till förrätt på Påskafton
Vit sparris smakar ungefär som grön sparris, men ändå inte. Jag tycker bättre om den gröna, men den här somriga förrätten är det verkligen inget fel på
Brynt vit sparris medäggcrème Sparris passar mycket bra ihopmedsmöroch ägg. Hollandaise är ett klassiskt tillbehör, men här har vi istället gjort en äggcrème
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.