Sparris

Sparris

  • 12 Recept

Vit sparris med citronmajonäs

Vit sparris smakar ungefär som grön sparris, men ändå inte. att koka Vit sparris. Skala sparrisen med en potatisskalare
Vit sparris med citronsmör

Vit sparris med citronsmör

Skala sparrisen med potatisskalare. Skär av nedre delen av sparrisen. Häll blandningen över sparrisen Servera med koktpotatis och gärna sallad
Vit sparris med mousselinesås och rom

Vit sparris med mousselinesås och rom

8 vita sparrisar salt citron smör. 8 vita sparrisar salt citron smör. Mousselinesås3 äggulor 400 g smör 1 dl grädde 0,5 citron, rivet skal tabasco salt
Vit sparris med hollandaisesås och rom

Vit sparris med hollandaisesås och rom

Skala sparrisen ända upp till knoppen. Ta sparrisen när den fortfarande har tuggmotstånd. Lägg sparrisen på en tallrik och ringla över såsen och toppa med stenbitsrom och den klippta löken