Jag använder ister att smörja med då olja bränner. Ta ett tunt lager och mjöla med mjölmixen. Avsluta med att strö över blåbär och socker jämnt över kaksmeten
Här är ett gott bröd som bakas med riven zucchini i degen. SAFTIGTMATBRÖD. Blanda olja, solrosfrön och havregryn med resten av vattnet och tillsätt detta till jästen
Det var min kompis Fo som introducerade mig till det här medkokt kyckling. Jag fick helt enkelt laga det hemma igen efter mitt besök hos Fo, och jag serverade den till en somrig sallad med solmogna cocktailtomater och halloumi, denna gnisselsega ost som jag av någon outgrundlig anledning nästan bara är sugen på när det är sommar
Ett saftigt bröd fyllt med linfrön, solroskärnor, grovt rågmjöl och vetekli. Pensla bröden med ägg och strö på fröna, eller hoppa över pensling och strö på vetemjöl istället
Skär sedan bullbitar med en degskrapa och lägger med snittytan uppåt på plåtar. Pensla bullarna med den uppvispade ägg/saltblandningen och strö över pärlsocker (+ ev hackade nötter eller mandelspån eller annat gott)
Jag hade skrivit ett helt annat inlägg tills idag, men efter att ha bakat denna goda och saftiga päronkaka kände jag bara att denna måste få komma med idag
Smörj en rund form & bröa den med kokos. 3 dl vetemjöl. 3 dl vetemjöl. Happy Friyay. Trots att jag haft två torsdagar denna vecka kom vi till slut fram till fredag till slut
Idag på jobbet serverade jag rimmad, kokt torskrygg med äggsås. Torsken rimmar jag alltid med salt en timme före jag kokar den, då behåller den sin spänst och blir mer smakrik
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.