Usch, jag som så gott som aldrig är sjuk har gått och blivit dunderförkyld. Det värstaäratt jag inte har kunnat träna på hela veckan typ, avskyr att komma ifrån mina träningsrutiner
(Det är rätt praktiskt om såsen och tillbehören ärförberedda också – så slipper du parkera i köket. Sätt dig på balkongen eller uteplatsen, sippa på vinet och ta lite tilltugg – glöm inte vännerna
– Kom ihåg att om du använt blå jäst så kan det ta lite längre tid för jäsningen. – Om du kommer på att ja, jag vill baka nu idag… så brukar jag mikra smöret lite på tiningseffekt några sekunder så det blir rumstempererat, du kan ju göra detsamma med mjölken om du vill men det behövs egentligen inte…värmen kommer när du arbetar degen ordentligt
Gröna Ärtor Frysta. Värmärtorna i lite lättsaltat vatten i en kastrull på spisen. Vatten. Lägg rotsaker, äppelklyftor och resterande katrinplommon i formen runt fläskkarrén och häll på rapsolja, lagerblad och buljong (5 dl vatten+ 2 msk grönsaksbuljong). Stek mitt i ugnen tills köttets innertemperatur är ca 85 grader, ca 1 ½–2 timmar. Lägg över grönsaker och kött på ett fat och låt det vila i 10–15 minuter under folie. Vispa ut buljongen i formen med vatten så att det blir ca 5 dl sky
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.