Dessa ska testas på helgens glöggmys med vänner och kollegor. Inför söndagens första advent har jag testat nytt recept på saffransbullar som jag hittade på suveräna bloggen Lindas bakskola
Daimbitarna ger en härlig choklad- och karamellsmak till den saftiga vaniljkakan. Låt svalna helt innan du brer på vaniljkräm och garnerar med daim samt färska bär
Godaste fyllningen enligt min smak är helt klart med mandelmassa, helt galen i denna fyllning och bara den gör ju att hela bullen blir så mycket saftigare
Istället för att göra traditionella saffransbullar (eller lussebullar ) så testade jag idag att göra saffransbullar som vanliga bullar med mandelmassa och tillsatte då även saffran i degen
Dessa saffransbullar gjorde jag idag för första gången och dom blev gudoooomligt goda. Ledig dag och det som jag hade tänkt bli lite av en shopping dag blev istället en hemma dag med krasslig son (som nu till kvällen mår bra igen) MEN det resulterade i lite nybakt i frysen iallafall
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.