Ingredienser är nu angivna med vikt, för att få ett ännu bättre och mer precist resultat. Nu är det med andra ord ännu enklare att lyckas med de här goda tekakorna
Nybakade tekakor är hur gott som helst och blir mycket godare än de som man köper färdiga i mataffären och det är också ett väldigt pålitligt recept som alltid lyckas så länge man inte värmer degvätskan för mycket så att jästsvamparna dör
Nu när semstern närmar sig och vi kommer att äta frukost tillsammans hela familjen på morgonen (nu brukar Oskar gå upp en timme före mig och Felicia) är det myisgt att ha hembakat frukostbröd och de här tekakorna är supergoda att äta till frukost
saftiga, goda och de håller sig saftigaoch goda även några dagar efter att man har gjort dem. I förrgår bakade jag de här jättegoda tekakornaoch de blev precis som jag ville ha dem
Här kommer ett recept på riktigt saftigaoch goda tekakor som ni måste testa att baka i helgen. Mina ugnsplåtar behöver inte bakplåtspapper så jag brukar inte använda det och skriver därför inte ut det i recepten längre
Sen att dem blir stora ochsaftiga är bara ett plus i kanten. Enkla chokladmuffins som man snabbt svänger ihop och som inte kräver mycket av ens tid är ett toppen alternativ att ha till hands ibland
Hittade ett recept som jag modifierade något först pga av ett misstag då jag tog rismjöl istället för durramjöl + hade i sånt som jag tycker om såsom frön och tranbärspulver
Frallor, tekakoroch hamburgerbröd. Nybakat gluten och laktosfritt bröd efter Lailas recept. Pensla bullarna/tekakorna/hamburgerbröden med smält margarin eller ägg
Saftiga bröstbitar till mig. Kycklingen rimmas många många timmar innan den glaceras med endast japansk soja, honung och citronsaft och avslutas i ugnen
Och jag har haft sån träningsvärk både igår och idag. Jag och min sambo David åkte till Gävle redan i fredags för att åka till Proteinbutiken för att hämta lite bars och drickor som de var snälla nog att sponsra oss med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.