Saffransrulle med räkfyllning
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g smör
  • 4 dl mjölk
  • 1 dl grädde
  • 1 dl vetemjöl
  • 3 äggulor
  • 1 msk hummerfond, konc
  • 1/2 g saffran (1 kuvert)
  • 3 äggvitor
  • 1/2 tsk bakpulver
  • 1/2 purjolök, skivad
  • 2 tomater, skållade och tärnade
  • 250 g räkor, skalad vikt
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl dill, hackad
  • 1/2 dl gräslök
  • 1/2 krm chili från kvarn (Santa Maria) eller en knivsudd kajennpeppar
  • salt, peppar
  • dill och gräslök, hackad
  • 1 dl räkor, skalad vikt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.