6 500 g brysselkål 1 msk rapsolja 1 tsk salt 2 krm malen svartpeppar 1 apelsin 50 g smör 1 dl hackad sötmandel Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Låt puttra på svag värme och smaka av med salt. Hackade rostade hasselnötter. Ankbröst går utmärkt att köpa fryst och är lättlagat om man har rätt teknik
Ringla över olivolja, krydda med salt, peppar och saffran. Att ugnsrosta blomkål ochbrysselkål blir väldigt gott, långt ifrån den kokta smaken så har du inte testat det så gört
Smaka av med salt och peppar. Då skärs tunna, tunna skivor med vass kniv. Garnera med finskuret syrligt äpple och lite fina salladsblad samt hyvlad pecorino
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Rostade mandelflarn. På toppen hamnar flarn av rostad mandel och picklade svenska äpplen. Hur rätten i slutändan blommar ut och sopar mattan med en hastigt stekt köttbit som inte fått något extra gos
Skär jordärtskockorna i mindre bitar och blanda med rapsolja och salt i en ungsfast form. Skala och krossa vitlöksklyftorna innan du lägger dem också i formen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.