Jag älskar frosting med philadelphiaost, men ibland tycker jag att det kan vara svårt att få till konsistensen och man behöver använda mängder med florsocker (vilket gör att den blir himla sött)
Smält smöret och blanda med mjölk och saffran. Rör philadelphiasosten med den smälta chokladen slät. Bred frostingen på cupcakesen och garnera med frostade tranbär
Till vårt första adventsfika bakade jag saffranscupcakes. Det är samma recept som saffranskakan som finns här på bloggen men med 1 dl finrivna morötter också
Får man tjuvstarta med julen. Därför tänker jag så smått tjuvstarta med små jultips. Idag tänkte jag börja med att tipsa om mina saffrans cupcakes med rom och rosépeppar
Jag hade turen oturen att bo bara några kvarter från deras butik i Chelsea Market när jag pluggade och jobbade där, och efter att ha smakat deras morotskaka blev det säkert ett par besök i månaden för att köpa med mig deras gudomliga bakverk
Sen har jag färgat vaniljfrostingenmed pastafärg för att få till den där blåa Frost-färgen. Lägg mjöl, kakao, socker, bakpulver, salt och smör i en bunke och vispa samma med en elvisp
Smält smöret på medelvärme i en kastrull. Vispa ägg, socker, sirap och vaniljextrakt med elvisp. Blanda vetemjöl med kryddorna och bakpulvret i en skål
I morse så blev det i alla fall gröt i och med att jag skulle styrketräna på förmiddagen. Klicka vaniljfrostingen över gröten, ha på lite mer rivna morötter och ev lite valnötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.