Jag älskar kladdkaka och jag älskar saffran, vilket gör den här kakan oslagbar. Den vita chokladen ger en underbar krämighet och god smak i kombination med saffranet
Förberedelserna är igång. I helgen är det nämligen dags för dubbelkalas hemma hos. Vi ska fira Andreas som fyllt år och Alvin som fyller år nästa vecka
Idag gjorde jag glutenfria cupcakes, från scratch med en väldigt god chokladmintfrosting. Fick en kommentar i veckan från en läsare som ansåg att det var "fusk" av mig att använda glutenfria färdigmixer till muffins bland annat
Som vid varje högtid bör det finnas glutenfria cupcakes till fikat om du frågar mig, jag är som ni vet väldigt förtjust i kombon choklad och mint, men för att förgylla påsken är det ju fint med en gul frosting som passar till påskens färger, som här är av smaken banansmörkräm
Kändes fluffig och inte torr – vilket vete- och glutenfria mjuka muffins kan göra. De här väldigt goda blåbärsmuffinsarna/cupcakes gjorde jag för några veckor sedan
Semlor hör verkligen inte till mina favorit bakverk. (Om ni undrat över varför det kommer massa glutenfria recept så är det för att jag sedan jag varit liten har haft en problem mage som jag äntligen kommit på hur jag ska få att må bättre och glutenfritt är en del i detta