s
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg oxfilé
  • 2 msk smör att steka i
  • salt (från kvarn)
  • peppar (från kvarn)
  • 120 g lufttorkad skinka
  • 1 knippe sparris (250 gram)
  • 1 kg mandelpotatis
  • 25 g smör
  • 0,5 dl grädde
  • 150 g färskost, vitlökssmak
  • 250 g smördeg
  • 2-3 dl västerbottensost, riven
  • 1 msk smör
  • 1 köttbuljongtärning
  • 2 msk soja
  • 0,5 msk rosépeppar, hel
  • 0,5 msk grönpeppar, hel
  • 0,5 krm svartpeppar, mald
  • 3 dl grädde
  • 0,5 krm vitpeppar, mald
  • Oxfilé med sparrisknyten1 kg oxfilé 2 msk smör att steka i salt (från kvarn) peppar (från kvarn) 120 g lufttorkad skinka 1 knippe sparris (250 gram)
  • Smördegsinbakad potatis1 kg mandelpotatis 25 g smör 0,5 dl grädde 150 g färskost, vitlökssmak 250 g smördeg 2-3 dl västerbottensost, riven salt (från kvarn) peppar (från kvarn)
  • Pepparsås1 msk smör 1 köttbuljongtärning 2 msk soja 0,5 msk rosépeppar, hel 0,5 msk grönpeppar, hel 0,5 krm svartpeppar, mald 3 dl grädde 0,5 krm vitpeppar, mald

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.