-
1 kg
oxfilé
-
2 msk
smör att steka i
-
salt (från kvarn)
-
peppar (från kvarn)
-
120 g
lufttorkad skinka
-
1 knippe
sparris (250 gram)
-
1 kg
mandelpotatis
-
25 g
smör
-
0,5 dl
grädde
-
150 g
färskost, vitlökssmak
-
250 g
smördeg
-
2-3 dl
västerbottensost, riven
-
1 msk
smör
-
1
köttbuljongtärning
-
2 msk
soja
-
0,5 msk
rosépeppar, hel
-
0,5 msk
grönpeppar, hel
-
0,5 krm
svartpeppar, mald
-
3 dl
grädde
-
0,5 krm
vitpeppar, mald
-
Oxfilé med sparrisknyten1 kg oxfilé 2 msk smör att steka i salt (från kvarn) peppar (från kvarn) 120 g lufttorkad skinka 1 knippe sparris (250 gram)
-
Smördegsinbakad potatis1 kg mandelpotatis 25 g smör 0,5 dl grädde 150 g färskost, vitlökssmak 250 g smördeg 2-3 dl västerbottensost, riven salt (från kvarn) peppar (från kvarn)
-
Pepparsås1 msk smör 1 köttbuljongtärning 2 msk soja 0,5 msk rosépeppar, hel 0,5 msk grönpeppar, hel 0,5 krm svartpeppar, mald 3 dl grädde 0,5 krm vitpeppar, mald
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.